2020-2021 Bahar Yarıyılı Hibrit Yapılacak Laboratuvar Dersleri

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde müfredatta bulunan laboratuvar derslerimizin tümünün online eğitim şeklinde yürütülmesi ve buna ek olarak; aktif laboratuvar kontenjanın sınırlı tutulması ve öğrencinin randevu alarak talep etmesi şartıyla, uygulamalı laboratuvar derslerinde yapılan deneylerden bireysel olarak uygulanabilecek olanların, sosyal mesafe kuralları ve Sağlık Bakanlığı’nın aldığı ek tedbirler uygulanarak örgün eğitimle de verilmesi uygun bulunmuştur.

Uygulamalı laboratuvar derslerinde temel eğitim, içeriği Bölümümüz öğretim elemanları tarafından hazırlanmış ve öğrenci laboratuvarlarımızda çekilmiş olan öğretici laboratuvar deney videoları sunularak online sistem üzerinden yürütülecek olup, öğrenciler sınavlarda sadece online derslerdeki içerikten sorumlu tutulacaktır.  Uygulamayı talep eden öğrenci sayısı, laboratuar alanı m2’si, deneyin bireysel çalışmaya uygunluğu ve deney süresi dikkate alınarak yüzyüze eğitim gerçekleştirilecektir. COVID-19 bulaş riskini oluşturacak her durumda, ilgili uygulamaya ara/son verilecektir.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde kontenjanı sınırlı tutulmak şartıyla örgün olarak da verilebilecek olan laboratuvar ders kodları ve adları (TR/İngilizce ayrımı yapılmaksızın) Tablo-1 de listelenmiş olup, 12 Mart 2021 tarihine kadar, ilgili dersin uygulamalı eğitimine talebi olan öğrencilerin, tabloda ilgili ders için iletişim adresi verilen öğretim elemanına e-mail atarak yüzyüze laboratuvara kayıt olmaları gerekmektedir.

TABLO 1

KIM3462 Organik Kimya Lab. 1

Arş. Gör. Ceren CAN

cerenaececan@gmail.com

KIM2462  Organik Kimya Lab.

(Kimya Mühendisliği)

Arş. Gör. Büşra ARVAS